SENIOR STAND-UP

Man har jo ikke ’ligget på den lade side’,- eller kommet sovende til det… Så det bliver STAND-UP!

Da jeg som 16-årig med uundgåelig entusiasme og begejstring startede et børneteater med 35 børn i Lyngby-Taarbæk Kommune, var det åbenbart starten på foreløbige 50 år i Teaterbranchen. Det er blevet til opture, nedture.. men jeg har aldrig kunne lade være med at turde. Det giver øretæver. Jeg kom ind på Århus Teaters Elevskole første gang jeg prøvede,og blev rådet til at gå ud efter kun et år på skolen.

Jeg startede kort tid efter Gentofte Scenen, et turneteater med 1, 8 mill. i statsstøtte. Jeg var 26 år…

Jeg stod fast.

Spillede mange revyer, som jeg også instruerede i bl.a. Esbjerg og Randers. Blev Teaterchef på Amager Scenen 1989-1996. Underholdningschef i Tivoli 1999-2002. Har optrådt som Dronning Margrethe i 38 år. Jeg står ved at jeg kan efterligne nogle af de personligheder der har gjort dybt indtryk på mig. Ebbe Rode, Kai Holm, Ejnar Federspiel, John Price... og så Majestæten. Jeg har Iscenesat i Sverige jævnligt i de sidste tyve år - mit modersmål er svensk…. Står op stadigvæk og fyrer oplevelserne af ’live’ - derfor Senior Stand-UP!

Book en aften i februar/marts 2023

Louise Schouw Teater, tlf.: 28 88 28 38


ANMELDELSER:

29/11 2017 - CPHCulture - Læs anmeldelse

29/11 2017 - Morten Buckhøj - Læs anmeldelse


UDTALELSER:

MIT LIV - Senior Stand UP i Farver! med Jan Hertz.

"Gundsø Teater & Musik åbnede den ny sæson med en kæmpe Succes.
Jan Hertz holdt publikum i sin hule hånd hele eftermiddagen. Varmt, Kærligt, Spændende og meget morsomt hørte vi om skuespiller, teaterdirektør, Instruktør og inspirator Jan Hertz's liv og mange oplevelser på og udenfor scenen, krydret med mange kærlige parodier af nogle af Danmarks mest kendte skuespillere m.fl.
Den oplevelse bør mange andre teaterforeninger og andre foreninger tage på plakaten. De vil ikke fortryde det!
Ikke underligt, at eftermiddagen sluttede med stående klapsalver!"

Leif Druedahl
Formand for bestyrelsen i Gundsø Teater- og Muskforening