STJERNESTUNDER

En STJERNEStund - en samtale med en personlighed, hvor alt kan ske. Jeg er selvfølgelig så forberedt og orienteret i gæstens liv, at dialogen netop derfor kan udvikle sig i alle mulighedernes retninger.

Noget af det vidste vi i forvejen og genoplever - men langt de fleste andre situationer og oplevelser anede vi ikke noget om førend nu i denne samtale med den pågældende personlighed. Her udvikler samtalen sig foran publikum, med fornemmelsen af at være 'under fire øjne'.
Ikke blot et interview, men en 'uredigeret' samtale og i indhold lige så tæt på personens liv som menneske, som i karrieren og bag kulisserne.. i livet. Meninger og tanker!

Det er her og nu i levende live. Det der ikke ville kunne opleves på film eller fjernsyn på samme måde. Det bliver den unikke, farverige og meget personlige samtale.

Stjerne stunden lige foran publikum!

Talkshows-interviewer overfor:
Ebbe Rode, Bodil Udsen, Lone Hertz, Helle Virkner, Holger Juul Hansen, Kirsten Olesen, Jørgen Buckhøj, Henning Moritzen, Diana Benneweiss, Grethe Sønck, Morten Grunwald, Elin Reimer, Vigga Bro, Frits Helmuth, Jytte Abildstrøm, Jesper Langberg, Vera Gebuhr, Lise Nørgård, Waage Sandø, Flemming Enevold, Preben Kristensen, Kirsten Lehfeldt, Ole Thestrup, Per Pallesen, Henning Jensen, Nicolas Bro, Lars Mikkelsen, Søs Egelind, Preben Harris, Tommy Kenter, Kurt Ravn, Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og Birthe Kjær.

Se billeder fra Stjernestunder her:

UDTALELSER:

Respons på Facebook efter den 15. marts 2015.
Teater Vestvolden med Jesper Langberg.

"En STOR tak til Jan Hertz for et fantastisk foredrag med Jesper Langberg.
Det er altid en fantastisk oplevelse når Jan Hertz har en skuespiller i stolen ved siden af sig. Altid meget inspirerende, interessant og underholdende.
Jeg glæder mig allerede til det næste arrangement hvor vi kan komme tæt på endnu en stor personlighed i Danmark. Det kunne være dejligt hvis der var et sted hvor man kan følge kalenderen for stjernestunder arrangementerne, så man er opdateret på, hvor der sker noget henne næste gang.

Med sådan en weekend er det helt i orden at en ny uge starter i dag. God mandag til alle"

Simone Brinchmann Husum

Henning Jensen

06/02 2022 - CPHCulture - Læs anmeldelse